Kom deg ut-dagen 2014

Publisert . Sist endret . i kategorien Friskliv i Kvinesdal

Fra Aktivitetsdagen på Sande, 2014I anledning Den Norske Turistforenings nasjonale turdagen "Kom deg ut" går av stabelen 7. september 2014. Barnas turlag avdeling Kvinesdal arrangerer aktivitetsdag i Kvinaparken. Oppmøte fra kl. 12.00.

Om Frisklivssentralen

Publisert . Sist endret . i kategorien Friskliv i Kvinesdal

frisklivssentralen-logo-litenOm frisklivssentralen

Klikker du på bildet, finner du mer informasjon om Frisklivssentralen.

Frisklivssentralen er en kommunal helse- og omsorgstjeneste med tilbud om hjelp til å endre levevaner, primært innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthold og tobakk. Målgruppen er personer som har behov for støtte til å endre levevaner på grunn av økt risiko for eller begynnende utvikling av sykdom eller lidelse som kan relateres til levevaneområdene. Frisklivssentralen har fokus på helsefremmende faktorer og mestring av egen helse.

Frisklivssentralen gir strukturert oppfølging, primært gjennom individuell helsesamtale og ulike gruppetilbud innen de nevnte levevaneområdene. Utviklingsområder for frisklivssentralen er tilbud om hjelp til mestring av utfordringer knyttet til psykisk helse, lærings- og mestringstilbud og andre tilbud som fremmer mestring av egen helse. Frisklivssentralen skal ha oversikt over helsefremmende og forebyggende tilbud i kommunen og samarbeide med aktuelle aktører.

Kontakt:
Randi K. Larsen, folkehelsekoordinator og leder for frisklivssentralen
Mail:   / mob: 95 45 72 28

Flere artikler …